Po zakończeniu wsparcia Autor nadal pozostaje na liście naszych obserwowanych Autorów – wiąże się z tym możliwość otrzymywania powiadomień o nowych postach. Jeśli nie chcemy otrzymać kolejnych powiadomień wystarczy wejść na profil Autora i kliknąć „Usuń z obserwowanych” :)